Теодора Духовникова и Владо Карамазов гостуваха в студиото на , където разкриха

...
Теодора Духовникова и Владо Карамазов гостуваха в студиото на , където разкриха
Коментари Харесай

Владо Карамазов: Историята в „Дяволското гърло“ ще бъде много заплетена

Теодора Духовникова и  Владо Карамазов  гостуваха в студиото на, където разкриха забавни моменти от сюжета и снимките на проверяващата престъпна драма " Дяволското гърло ", която се чака да бъде един от най-интересните планове тази пролет по NOVA. 

" Сериалът е извънредно динамичен. Има доста напрежение, същински прочувствени моменти и по някакъв начин наистина е психически портрет на нашето общество. В " Дяволското гърло " има доста минало, доста настояще и въпроси за бъдещето. Заснет е доста красиво. " - споделя Теодора Духовникова. 

" Хубавото на " Дяволското гърло ", с изключение на криминалната линия, която участва от самото начало, е прочувственият заряд на сериала, тъй като става въпрос за една доста сериозна житейска драма " - разкри артистът Владо Карамазов. 

Той показа още, че историята на сериала е доста заплетена и обвързвана с огромна доза мистичност и митове от предишното, както и че превъплъщението в ролята е било сложна задача. 

" За мен това е една от най-сложните роли за 19-годишната ми кариера на артист. Точно тъй като трябваше да изиграя доста концентрирано сериозни, крайни и драматични сцени и това беше предизвикателство ", сподели Карамазов.-->

Сериалът е сниман съвсем напълно в Родопите и въпреки да е първото българско заглавие в този известен в целия свят род, към него към този момент има прелиминарен интерес от интернационалните пазари. В " Дяволското гърло "  има мистичност и тежки закононарушения, само че се засягат и значими обществени тематики като изменничество, другарство и обич, бежанския въпрос, съжителството на разнообразни етноси.
 Дяволското гърло NOVA
Владимир Карамазов влиза в ролята на проверяващ служител на реда от Смолян, а Теодора Духовникова е престъпен профайлър, изпратен от София, който му оказва помощ. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на огромната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Митко Димитров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР